M MENU

 Palmares

                            bekers_karting.jpg                   

2015
2014
2013
20/10/2013
24/08/2013
04/08/2013
23/06/2013
19/05/2013
20/04/2013
07/04/2013
07/01/2013
2012
28/10/2012
25/08/2012
05/08/2012
29/06/2012
24/06/2012
25/03/2012

BMC 5 Ostricourt ( FR )

Datum: 22/09/2013

Karting: Belgisch: Voorlaatste BMC werd spannende strijd op Franse bodem

Wie nog kans wou maken op de titel in de Belgian Max Challenge had daar vorig weekend in Ostricourt alle kansen toe. Voor de voorlaatste keer dit jaar werd er een wedstrijd van het BMC kampioenschap afgewerkt. Ostricourt is voor velen het zwarte beest, voor anderen is het de ultieme kans om op een relatief onbekende baan uit te pakken met sterke tijden en een goede eindklassering. Er staat nog één wedstrijd op het programma en dat op 20 oktober in Genk.

In tegenstelling tot de Micro Max is de Mini Max spectaculairder dan ooit. Iedere race zijn er wel andere winnaars en dat maakt de races dubbel zo spannend. Sanne Van Wagensveld leerde haar mannelijke collega's een lesje door in de ochtend de snelste tijd op de klokken te zetten. Charles op de Beeck en Michelangelo Amendola waren niet ver op plek twee en drie. 
Van Wagensveld zette haar uitstekende vorm door in de eerste race door deze te winnen voor Tuur Stalmans die sterk naar voren kwam en Charles op de Beeck die zijn podium vast hield. Amendola kende een minder goede race en werd twaalfde.
Ook race twee werd gewonnen door Sanne van Wagensveld voor Tuur Stalmans die goed mee kon met van Wagensveld. Rens van Pelt kende eindelijk nog eens een podium klassering en werd derde. De dagwinst was voor Sanne van Wagensveld voor Tuur Stalmans en Charles op de Beeck.