M MENU

 Palmares

                            bekers_karting.jpg                   

2015
2014
2013
20/10/2013
24/08/2013
04/08/2013
23/06/2013
19/05/2013
20/04/2013
07/04/2013
07/01/2013
2012
28/10/2012
25/08/2012
05/08/2012
29/06/2012
24/06/2012
25/03/2012

BMC 1 Genk ( B )

Datum: 25/03/2012

Belgisch: BMC van start onder stralend lentezonnetje.

Micro_max_topkart.jpg

Met negen deelnemers in de Rotax Micro Max, was dit de minst bevolkte klasse. In de ochtend trainde Yoni Cauwenbergh naar poleposition voor Rens van Pelt enXander Przybylak. In de eerste wedstrijd hield Yoni Cauwenbergh stand voor Rens van Pelt en thuisrijder Michelangelo op de Birel van GKS. In de tweede race was het Rens van Pelt die met een voorsprong van 2,5 seconde op Yoni Cauwenbergh als eerste over de streep kwam. Michelangelo Amendola werd derde. Nieuwkomer Dylan Cleeren deed het uitstekend met een knappe vierde plek voor Xander Przybylak.