M MENU

 Palmares

                            bekers_karting.jpg                   

2015
2014
2013
20/10/2013
24/08/2013
04/08/2013
23/06/2013
19/05/2013
20/04/2013
07/04/2013
07/01/2013
2012
28/10/2012
25/08/2012
05/08/2012
29/06/2012
24/06/2012
25/03/2012

BMC 2 Genk ( B )

Datum: 25/05/2014

Karting: BMC: Volop zon tijdens tweede BMC in Genk!

Xavier Handsaeme heeft zijn overstap naar het team van Birger Bouvin uitstekend verteerd. In de MiniMax klasse haalde Handsaeme met slechts 0.047 seconden voorsprong op Xander Pryzbylak de pole binnen. Rookie Ilian Bruynseels volgde de raad van zijn monteur, Christophe Raymakers goed op en startte erg knap als derde. Voor Handsaeme kon het weekend niet beter eindigen. Na zijn pole won hij meteen ook race één en race twee. Rens van Pelt die met een zesde tijd wat teleurstelde in de kwalificatie wist toch weer naar voren te knokken en kwam twee keer als tweede voorbij het zwart wit geblokt. Na een mindere eerste race maakteDylan Cleeren het goed in de tweede race waarin hij derde werd. Mede door het uitvallen van Yoni Cauwenbergh, die in de eerste race nog derde werd, in race twee mocht Cleeren als derde mee op het podium! VICI rijder Ilian Bruynseels viel na zijn derde plaats in de kwalificatie wat terug naar een zesde plek algemeen.

BMC 2 Genk 2014 .JPG