M MENU

 Palmares

                            bekers_karting.jpg                   

2015
2014
2013
20/10/2013
24/08/2013
04/08/2013
23/06/2013
19/05/2013
20/04/2013
07/04/2013
07/01/2013
2012
28/10/2012
25/08/2012
05/08/2012
29/06/2012
24/06/2012
25/03/2012

BMC 5 Ostricourt ( FR )

Datum: 14/09/2014

Karting: BMC: Voorlaarste BMC op Franse bodem, titelstrijd nog volledig open!

 

De Belgian Max Challenge heeft er opnieuw een mooie wedstrijd opzitten. Plaats van handeling was voor de eerste keer dit seizoen het JPR circuit in het Franse Ostricourt. Het technische circuit brengt altijd verrassingen want niet iedereen is heel vertrouwd met de baan. Dat maakt de strijd natuurlijk alleen maar mooier. De winnaars van dit weekend zijn Zak O'Sullivan, Rens van Pelt, Deniz Beckers, Dylan Lahaye en Jonathan Knevels.

 

Ugo de Wilde pakte met een aardig verschil de poleposition bij de MiniMax. Leider in het kampioenschap, Rens van Pelt, startte de eerste race naast zijn eerste concurrent in de titel strijd. Xander Pryzbylak pakte een mooie derde startplek in het vijftien koppige veld.

BMC Ostri 2

Na twee mooie wedstrijden won van Pelt het dagklassement. Hij won race één en werd derde in race twee. Martin Hebette scoorde door een vijfde en tweede plek genoeg punten voor een tweede plek. Ugo de Wilde ziet van Pelt verder uitlopen in de tussenstand maar houdt met P3 in het dag klassement de schade wel beperkt!