M MENU

 Palmares

                            bekers_karting.jpg                   

2015
2014
2013
20/10/2013
24/08/2013
04/08/2013
23/06/2013
19/05/2013
20/04/2013
07/04/2013
07/01/2013
2012
28/10/2012
25/08/2012
05/08/2012
29/06/2012
24/06/2012
25/03/2012

BNL 3 Genk ( B )

Datum: 30/08/2014

Karting:BNL: Kampioenen gekend na regenachtige apotheose in Genk.

 140831bnlGenk1525.jpg

 

 

Luca Leistra, Rens van Pelt, Thomas Preining, Vincent Jewell, Sean Babbington en Christophe Adams. Dat zijn de nieuwe Belgische kampioenen in het jaar 2014. Vandaag, tijdens de slotdag van de BNL Karting Series op de Horensberg in Genk mochten de kersverse kampioenen hun prijzen in ontvangst nemen!

 

140831bnlGenk1901.jpg

 

 

In de Mini Max is de titel voor Rens van Pelt. Van Pelt is niet aan zijn proefstuk toe en pakte in 2012 al eens de titel, al was dat in de MicroMax. Vandaag werd de jonge Belg uit Putte Belgisch kampioen in stijl door naast de pole te pakken ook de twee races te winnen. Xander Pryzbylak sprong vandaag nog over Tuur Stalmans in de tussenstand en werd zo knap tweede in de eindstand. Tuur Stalmans kende geen perfect weekend maar wist toch mooi de derde plek in de eindstand op te eisen.

 

140831bnlGenk1903.jpg